Opstart LIVO vanaf 5 september

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 14:07

Liefste leden en ouders,

Op 5 september kunnen wij opnieuw starten met ons dans- en turnseizoen. Dat zal dit jaar wel wat anders verlopen dan andere jaren. Het gemeentebestuur heeft aan de sporthal een aantal extra maatregelen opgelegd, waaraan gebruikers zich moeten houden.

Ouders mogen de sporthal niet betreden. Daarom kunnen de inschrijvingen niet gebeuren zoals normaal en kan er enkel op voorhand online ingeschreven worden. Op onze website (inschrijving) vinden jullie een online-inschrijvingsformulier. Hier moeten jullie een aantal gegevens invullen en aangeven voor welke lessen jullie zich willen inschrijven.
Een inschrijving is enkel geldig wanneer het inschrijvingsformulier en ook de betaling binnen is, dus betaal ook onmiddellijk het lidgeld want dat bepaalt mee de volgorde van inschrijvingen.

Er mogen in de danszaal maximum 20 dansers (+12 jarigen) aanwezig zijn, daarom geldt de regel: VOL = VOL. De eerste 20 inschrijvingen voor een les, zullen dus kunnen starten voor een volledig dansseizoen. Dit wil zeggen dat je niet éénmalig een gratis proefles kan volgen. Als de maatregelen versoepelen, kunnen de inschrijvingen uitgebreid worden en brengen we jullie hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Maatregelen tijdens het dansseizoen:

  • Ouders mogen de sporthal niet betreden. Enkel dansers/sporters mogen de sporthal binnen. Het brengen en halen van de kinderen gebeurt dus via een Kiss & Ride systeem.
  • De dansers/sporters verzamelen buiten bij de lesgeefster of bestuurslid van LIVO en gaan 5 minuten voor aanvang van de les samen binnen. Dus iedereen komt stipt op tijd aan de sporthal aan om dan samen binnen te kunnen gaan. (Stipt op tijd wil natuurlijk niet zeggen een kwartier voor de tijd.)
  • De lessen worden 10 minuten op voorhand beëindigd, zodat de zaal leeggemaakt en ontsmet kan worden. De kinderen kunnen dan naar buiten gaan, zonder zich te mengen in de bubbel van de volgende groep.
  • In het kader van contactonderzoek wordt er bij iedere les een lijst ingevuld door de lesgeefster met de gegevens van alle aanwezigen.
  • Dansers mogen geen sporttas meebrengen, enkel sportschoenen en water is toegestaan. De kleedkamers zijn gesloten, dus er is geen plaats om deze sporttassen te bewaren. Ook moeten de handen regelmatig ontsmet worden, daarvoor brengt iedereen zelf handgel mee. Label je drinkfles en handgel om verwarring te voorkomen.
  • Leden boven de 12 jaar moeten een mondmasker dragen op de parking en bij het betreden van de sporthal. Als de dansles start, mag het mondmasker uit gedaan worden. Breng dus ook zeker een zakje of doosje mee om je mondmasker in te bewaren tijdens de les.

We hopen dat jullie begrip hebben voor deze regels, zo kunnen we er weer een fantastisch dansjaar van maken!!

Gezien de uitzonderlijke situatie voorzien we wel een garantie in de betaling van het lidgeld. Als de maatregelen opnieuw verstrengd zouden worden en de lessen niet meer kunnen doorgaan, krijgen jullie een gedeelte van het lidgeld terug. Dit wordt berekend op basis van het aantal gemiste lessen en het betaalde lidgeld. Deze terugbetaling wordt gedaan op het einde van het seizoen.

Als jullie nog vragen hebben, laat het dan zeker weten!

Tot dans!!


Reactie plaatsen

Reacties

jansen ingf
10 maanden geleden

beste

Graag had ik vernomen of er nog plaats is voor 2 kleuters (3de kk) voor het kleuterturnen op zaterdag 10.15-11.15u

Alvast bedankt voor jullie reactie
Groetjes Inge

LIVO
10 maanden geleden

Beste,
Er is zeker nog plaats bij het kleuterturnen op zaterdag van 10.15u tot 11.15u!
Dansstudio LIVO